[AVSLUTAD] SOMMARTÄVLING #2 – Vinn Zelda: Skyward Sword!

UPPDATERING! Vi har utsett en vinnare!

Vi vill tacka alla för de roliga/knasiga bidragen vi har fått in! Det var väldigt svårt att kora en vinnare men i slutändan säger vi stort grattis till Andreas som vann med nedanstående bidrag som han skickade till oss via mail. Och glöm inte att vi har en tävling till i sommar! Du kan vinna No More Heroes III!

———————————————————————————————————

Jakobs Dungeon hade inte varit några större problem för Link att ta sig in i med tanke på mängden folk som verkar vandra ut och in Jakobs lägenhet under era sändningar. ”Svängdörrar” är nog ett passande ord för att beskriva det.

Väl inne så tänker jag mig ett det finns väldigt mycket speglar eftersom det är ett simpelt sätt att skapa stor effekt på. Jakob kan enkelt rulla in på sin stol framför en spegel och plötsligt dyker det upp tusen Jakobs överallt. Men med tanke på hur förvirrat allt är kring Jakob så kan Jakobs pizzabud lika gärna vara den personen som poppar upp i plural. 

Men Jakobs starkaste vapen måste vara hans ord, som ofta är osammanhängande och svårtydda lögner. Därför tänker jag mig att detta spel måste spelas på en äldre konsol som endast är textad eftersom jag tror att förvirringen blir ännu tydligare om man endast kan läsa det. 

Den enda ljudeffekten som Jakob har är den fisen han levererade i mitt headset för någon vecka sedan. Tack för det.
Jacob blir en low level Dungeon, typ som en tutorial Dungeon för att lära sig kontrollerna.

———————————————————————————————-

Zelda fyller ju 35 år i år och den 16 juli släpps en nyutgåva av Wii-klassikern The Legend of Zelda: Skyward Sword till Nintendo Switch. Därför drar vi igång en tävling som innebär att vinnaren får ett sprillans nytt exemplar av spelet hemskickat till sig på releasedagen (förhoppningsvis om butiken får iväg det i tid!)

Vad går då tävlingen ut på?! Jo! Här nedan följer instruktionerna:

  1. Gilla/Följ/Prenumerera på Spelkväll på Facebook, YouTube och Instagram (Skit i det om du inte pallar)
  2. Tävlingens uppgift: Om Jakob hade haft ett eget tempel/dungeon i ett Zelda-spel, vilken tema skulle det ha och vad skulle finnas där?

Exempel: Skulle Jakob inreda templet med bilder på sig själv överallt och massor anställda kloner av sig själv som försöker stoppa Link? Eller kanske att templet är en gigantisk replika av Matt Bootys ryggsäck där varje fack är ett eget rum?

Det roligaste/knasigaste/smartaste bidraget vinner!

Skriv ditt bidrag här nedanför i kommentarsfältet eller skicka ditt bidrag till oss på podcast@spelkvall.se innan den 10 juli 00:00.

Lycka till!

Vi vill tacka TV-spelsbutiken SpelochSånt som har varit generösa och sponsrat oss med detta spel.

Lämna en kommentar