[AVSLUTAD] TÄVLING! – Vinn Philips OneBlade!

UPPDATERING:

———————————————————————

Vi har nu utsett tre vinnare i tävlingen! Först och främst vill vi tacka alla som har skickat in sina bidrag både här på hemsidan och på mail.

Vinnarna är dessa (utan någon särskild ordning):

Christian Olsson

Erik Öhrner

Andreas Jansson

Stort grattis till er all tre!

Bidragen från Christian och Erik går att se längre nedanför här på sidan och Andreas skickade in via mail. Här är hans bidrag:

Jag blir med i denna tävling eftersom jag lyssnat till Jakobs eviga propagerande för Phillips OneBlade, så den måste väl vara bra. 

Jag tänker mig att spelet kan vara ett sånt pedagogiskt CD-romspel, likt ”Hugo”. Premissen är att Jakob står i sitt badrum framför spegeln. På handfatet framför honom finns alla möjliga rak-märken, typ Gillette, Gents ,Bic etc, men även rakmaskiner från Braun och liknande. Någonstans i den högen finns Philips OneBlade. 

Spelets princip är enkel: Alla andra produkter än Philips OneBlade skadar Jakob.  

Exempel: Jakob (alltså spelaren) plockar upp en rakhyvel från Wilkinson. Jakob ser glad ut och säger till sin egen spegelbild ”Jag är en stor kille nu!”. Han sätter hyveln mot ansiktet. Han skär av sig örat och skriker. Robins mästrande voice over hörs som säger ”Mmmm, det där gick ju inte så bra, Jakob.” 

Spelaren får börja om och plockar nu upp en rakmaskin från Braun. Jakob ser lika glad ut som förra gången, minus ett öra. Han säger: ”Jag är en stor kille nu!” och sätter den mot ansiktet. Maskinen trasslar in sig i hans fjun och drar av honom överläppen. Jakob vrålar och Robins mästrande spelas upp igen. 

Så här fortsätter det tills spelaren väljer Philips OneBlade. Med den blir rakningen perfekt över de delar av ansiktet som fortfarande finns kvar. 

Som en liten extra twist på slutet utbrister Jakob ”Jag ÄR en stor kille nu!” Kanske ska vi även lägga till Robins voice over som säger: ”Mmmm, det är du VERKLIGEN, Jakob!” 

Oklart dock hur de andra varumärkena ställer sig till detta spel. Men all publicitet är väl bra publicitet, som det gamla ordspråket lyder? 

Hoppas ni alla tre är skäggiga och sugna på att raka er! Ni kommer kontaktas under dagen.

Tack allesammans för att ni är med och tävlar!

———————————————————————

ORIGINAL:

Vad går då tävlingen ut på?! Jo! Här nedan följer instruktionerna:

  1. Följ Spelkväll på Instagram
  2. Tävlingens uppgift: Skriv ett mail till oss eller kommentera här nedanför på sidan om vilket typ av spel du hade velat se om man skulle göra ett TV-spel baserat på Philips OneBlade.

Exempel: Hade det varit ett rollspel där du använder OneBlade som ett vapen och kan byta ut rakhuvud osv. för mer skada? Eller kanske ett racingspel där man åker i en OneBlade?

De tre roligaste/knasigaste/smartaste bidragen vinner!

Skriv ditt bidrag här nedanför i kommentarsfältet eller skicka ditt bidrag till oss på podcast@spelkvall.se innan den 25 september 00:00.

Lycka till!

Vi vill tacka Philips som har varit generösa och sponsrat oss med dessa tre OneBlades!

Lämna en kommentar