[AVSLUTAD] TÄVLING: Vinn Metroid Dread!

UPPDATERING:

Då är även denna tävling avslutad och vilka fantastiska bidrag vi har fått in! Vi vill tacka alla som har varit med i tävlingen. Varje enskilt bidrag har varit med och kämpat om vinsten, så tusen tack för alla roliga idéer ni har!

I slutändan bestämde vi att Björn Elfving blir vinnaren i denna tävling med följande bidrag:

Jag har inte vunnit en enda tävling jag deltagit i och det har gjort mig till en underdog i vardagen. Jag tittar ofta ut genom fönstret på bussen och ser jäktade människor gåendes kors och tvärs i regnet. “Vart ska alla?” tänker jag. Jag själv ska ingenstans: jag är en underdog. Det trivs jag med och vill så förbli. Att vinna prylar genom att skriva putslustiga kommentarer på internet är inget jag sysslar med.

Stort grattis till dig Björn! Du kommer att bli kontaktad och får ett sprillans nytt ”Metroid Dread” skickat till dig.

Återigen, tusen tack till alla som deltagit och hoppas vi ses snart i en ny tävling!

Mvh

Robin och Jakob!

ORIGINAL:

Dags för en ny spännande tävling! Den här gången kan du vinna ett sprillans nytt exemplar av kommande äventyrsspelet Metroid Dread till Nintendo Switch.


Vad går då tävlingen ut på?! Jo! Här nedan följer instruktionerna:

  1. Följ Spelkväll på Instagram, YouTube eller Twitter (Spelar ingen roll egentligen)
  2. Tävlingens uppgift: Skriv en motivering till varför just du INTE ska vinna den här tävlingen! Den som har bäst/roligast/finurligaste anledning till att inte vinna, vinner ett fysiskt exemplar av Metroid Dread till Nintendo Switch.

Exempel: ”Jag vill inte vinna för att då blir jag glad och jag gillar inte att vara glad.” Eller: ”Om jag vinner blir jag tvungen att spela ett till spel när jag redan har en backlog från helvetet.”

Skriv ditt bidrag här nedanför i kommentarsfältet eller skicka ditt bidrag till oss på podcast@spelkvall.se innan den 5 oktober 00:00.

Lycka till!

Lämna en kommentar