Stora streamers lämnar Fortnite efter säsong 6

Fortnite har fått en ny säsong och i denna säsong har det ändrat på otroligt mycket. Det har lagt till vilda djur som kan attackera dig, en hel arsenal av nya vapen och en del nya platser. Något som inte är omtyckt av många tyvärr. På Twitter florerar hashtagen #ripfortnite runt och man kan redan nu se att en hel del proffsspelare lämnar för spel som Valorant, Warzone och Apex Legends.

Min egna syn på Fortnite är att det är förstört. Ett nytt crafting-system gör att det är otroligt svårt att få tillbaka de vapen som en gång i tiden var standardvapen och det tar en väldigt lång tid om man nu har orken till att crafta dessa.
Craftingen går helt enkelt ut på att du behöver hitta mekaniska delar från bilar för att kunna snickra till dig ett bättre vapen. Vilket gör att de flesta nuförtiden landar på samma ställe, där det finns bilar.


Tyvärr är det alldeles för stora förändringar för en ny säsong och det krävs att Epic gör något drastiskt för att ändra på detta för det ser inte ljust ut just nu.

Lämna en kommentar