[AVSLUTAD] SOMMARTÄVLING #3 – Vinn No More Heroes III!

UPPDATERING: Vi har utsett en vinnare!

———————————————————————-

Vi säger stort grattis till Christian som i kommentarerna nedan vann med sin roliga idé om hur Jakob hade varit som psykopatmördare. Ni kan scrolla ner för att läsa eller se hans vinnande bidrag precis här:

No More Balls – Balls To The Wall (Inga fler ballar – det ballar ur, svensk översättning)

Jakob bor i Ballköping och är den mest framstående bankmannen i staden. På hans födelsedag kommer Jason Voorhees som han bodde hos i USA. De börjar prata om hur det är att jobba på bank och efter ett tag säger Jakob: people in the bank world have so big balls man, vilket Jason tolkar bokstavligen. Jason säger då: du borde skära ballarna av alla i bankvärlden. Ballbra idé, utbrister Jakob. Jason drar fram sin Machete “Ballslicer 3000” som han ger till Jakob.

Jag tar ett år ledigt, jag ska skära ballarna av alla i bankvärlden, förklarar Jakob för sin chef. Han drar sedan ut på sitt livs äventyr. Han åker från bank till bank och skär av ballarna på alla så att de förblöder. Han samlar alla ballar och hänger upp de på hans vägg som han kallar för “Ball of Fame”. Jakob anordnar en fest något år senare för att han då har den sista ballen i bankvärlden. Jason kommer på festen och får syn på väggen: du har ju dödat ballmycket!, säger Jason imponerat.

Han förekommer också i huvudserien av No More Heroes. Travis går in på en bank och kameran går över till att visa Jakob i ett möte med två kunder.
– Ni kommer betala ballmycket i ränta, säger Jakob till de två kunderna.

Då får Jakob syn på Travis och säger till kunderna: Vänta här, jag måste skala ballen av en kund.

Sedan börjar fighten där Jakob använder Ballslicer 3000 och han säger balla balla med jämna mellanrum som Klimpen säger i Bert. Vinner man mot Jakob så blir Travis den högst rankade seriemördaren.

“This game got some balls”
– The New York Times

“Vilket ballt spel”
– Dagens Nyheter


—————————————————————————————

Den 27 augusti släpps psykopatfesten No More Heroes III till Nintendo Switch, och vi får återigen iklä oss rollen som Travis Touchdown. Därför drar vi igång en tävling som innebär att vinnaren får ett sprillans nytt exemplar av spelet hemskickat till sig på releasedagen (förhoppningsvis om butiken får iväg det i tid!)

Vad går då tävlingen ut på?! Jo! Här nedan följer instruktionerna:

  1. Gilla/Följ/Prenumerera på Spelkväll på Facebook, YouTube och Instagram (Skit i det om du inte pallar)
  2. Tävlingens uppgift: Om Jakob hade varit en psykopatmördare i No More Heroes-universumet, hur hade han sett ut och vilka vapen hade han använt sig av?

Exempel: Hade han haft vuxenblöja på sig och kastat sylvassa nappar? Hade han åkt på rullskridskor och uttalat bokstaven S så dåligt som möjligt för att spränga trumhinnan på Travis Touchdown?

Det roligaste/knasigaste/smartaste bidraget vinner!

Skriv ditt bidrag här nedanför i kommentarsfältet eller skicka ditt bidrag till oss på podcast@spelkvall.se innan den 10 augusti 00:00.

Lycka till!

Vi vill tacka TV-spelsbutiken SpelochSånt som har varit generösa och sponsrat oss med detta spel.

PS! Du har väl inte missat Robins Let’s Play-serie av det första No More Heroes-spelet?

Lämna en kommentar