[AVSLUTAD] SOMMARTÄVLING #1 – Vinn Mario Golf: Super Rush!

mario golf super rush

UPPDATERING! Vi har utsett en vinnare!

Vi vill tacka alla för de roliga/knasiga bidragen vi har fått in! Det var väldigt svårt att kora en vinnare men i slutändan säger vi stort grattis till Daniel som vann med nedanstående bidrag som han skickade till oss via mail. Och glöm inte att vi har två tävlingar till i sommar! Du kan vinna Zelda: Skyward Sword och No More Heroes III!

———————————————————————————————————

Det är en solig dag och Robin och Jakob har bestämt sig för att peppa sig själva med en golfmatch inför sommarens spelsläpp av Mario Golf. Båda har laddat upp med klubbor och tillhörande golfstil. Robin kör en klassisk look med rutiga byxor och tillhörande gubbkeps. Jakob däremot har valt att fira ordentligt med ett par blåa hängselbyxor och en grön tröja med vita handskar, Luigi-style.

Robin laddar upp den första bollen och slår det första slaget. Efter att ha missat tre gånger så får han till slut in en fullträff, rätt in på golfklubbens restaurang där bollen studsar upp och krossar ägarens antika väggklocka. Ägaren springer vrålandes ut på golfbanan med en galen blick och får syn på Robin som ser skyldig ut med klubban i handen

Jakob får panik och får syn på en golfbil.
”HOPPA IN ROBIN” utbrister Jakob samtidigt som han hoppar in i förarsätet och trampar på full gas. Robin hinner precis hoppa upp där bak och hänger sig fast för glatta livet. Plötsligt har golfspelet förvandlats till en scen ur Mario kart double dash. 

Den arga restaurangägaren hoppar också in i en golfbil och kommer nu efter i full fart. Han har fått med sig en klase med bananer med sig från resturangen som han kastar på Robin och Jakobs bil. Dom får sladd på en hal banan men Jakob drar en snygg drift runt dammen och Robin plockar upp en livrädd sköldpadda som har dragit huvudet in skalet. 

Robin släpper sköldpaddan som studsar bakåt och resturangägaren måste veja åt sidan. Han tappar kontrollen och kör skrikandes rätt ner i bunkern där hans bil tar tvärstopp.

”HOLE IN ONE” Skriker Jakob och trappar plattan i mattan upp till parkeringen där dom snabbt sätter i bilen och gasar hem igen.

”Jag spelar hellre golf på switchen hädanefter” säger Robin och pustar ut.

THE END.

———————————————————————————————-

Mario och hans vänner ska ut på golfbanan och tävla loss den 25 juni i Mario Golf: Super Rush. Därför drar vi igång en tävling som innebär att vinnaren får ett sprillans nytt exemplar av spelet hemskickat till sig på releasedagen (förhoppningsvis om butiken får iväg det i tid!)

Vad går då tävlingen ut på?! Jo! Här nedan följer instruktionerna:

  1. Gilla/Följ/Prenumerera på Spelkväll på Facebook, YouTube och Instagram (Skit i det om du inte pallar)
  2. Tävlingens uppgift: Om Robin och Jakob hade spelat en golfmatch, vem hade vunnit och på vilket sätt?

Exempel: Skulle Robin vinna genom att knocka Jakob med golfklubban och lägga golfbollen i hålet? Eller skulle Jakob vinna genom att slå en hole-in-one med en fjärrstyrd fuskboll?

Det roligaste/knasigaste/smartaste bidraget vinner!

Skriv ditt bidrag här nedanför i kommentarsfältet eller skicka ditt bidrag till oss på podcast@spelkvall.se innan den 10 juni 00:00.

Lycka till!

Vi vill tacka TV-spelsbutiken SpelochSånt som har varit generösa och sponsrat oss med detta spel.

Lämna en kommentar