Nya spel till Game Pass i februari

Game Pass fortsätter att vara en grym prenumerationstjänst där du får ett bibliotek av spel att spela till ditt Xbox eller PC. Nu fylls det på med sju nya härliga spel.

Första spelet som redan finns ute nu är Ghost of a Tale till PC. Det är kortfattat ett action RPG där du spelar som en mus vid namn Tilo som upptäcker medeltiden i en värld full med djur där du letar efter din sanna kärlek.

Två andra spel som även det finns ute nu är The Falconeer och Project Winter. Project Winter är ett 8-player överlevnadsspel som liknar Among Us en del. The Falconeer är ett stridsspel som utspelar sig i luften där du kan spela genom ett flertal kampanjer. Dessa spel finns till både PC och Xbox.

Den 11 februari släpps Final Fantasy XII: The Zodiac Age som är en remaster på originalet från 2006. Som faktiskt bara släpptes i Japan. Denna remaster kom ut 2017 och gjorde det möjligt för oss att även spela denna version av spelet i västvärlden.

Även Jurassic World Evolution, som är ett typ av Zoo Tycoon-liknande spel där du har din egen Jurassic Park-värld.

Vi fortsätter med spel som släpps 11 februari och det är Stealth Inc. 2. Detta pussel-plattformsspel släpptes först till Wii U och finns alltså nu spelbart till Xbox.

Sist men verkligen inte minst så kan du spela Wolfenstein: Youngblood. Även detta den 11 februari.

Tyvärr så måste ju även spel lämna Game Pass när det kommer in nya, och dessa spel är De Blob, Ninja Gaiden II och World of Horror.

Lämna en kommentar