Ny information om Halo Infinite i 343 Industries senaste Q/A på Youtube

Förra året fick vi se en gameplay-video från Halo Infinite som fick stor kritik av många fans. Detta gjorde att de valde att skjuta fram releasen från November 2020 till obestämd tid. 343 Industries, som utvecklar Halo Infinite, har efter det varit väldigt öppna mot oss fans om vad de jobbar med och vad som komma skall.

På Twitter kan man skicka sina frågor man har om just Halo Infinite där de senare svarar i en Question and Ask på Youtube.

I den senaste videon var det väldigt mycket fokus på väderförhållande och liknande. Enligt Attackofthefanboy.com så kommer vi i Halo Infinite få väder som skiftar, och även en dag/natt-cykel. Fienderna du stöter på kommer att agera annorlunda beroende på vilken tid på dygnet du stöter på dem och i vissa fall kan de ligga och sova och du kan (förmodligen) skaffa dig ett litet övertag på grund av detta. Det kommer även vara färre till antal på natten, då de flesta jobbar dagtid låter det som.

De kommer det även lägga till både dimma och kraftig vind, hur detta påverkar oss spelare mer än synfältet får vi återkomma om. I framtida uppdateringar ryktas det även om både snöstorm och sandstormar.

De pratar även mycket om sidouppdrag, att det kommer finnas en hel del såna som du kan göra i din egen takt. Även här får vi avvakta med vad vi kan förvänta oss att få för belöning osv för att göra dessa.

Halo Infinite har fortfarande inte fått något riktigt datum för när det släpps mer än sent 2021 och det släpps endast till PC och Xbox.

Om ni själva vill kika in videon så kan ni göra det här:

Lämna en kommentar