DICE ”Vi har mycket att visa er under de kommande månaderna”

battlefield

Många är vi som vill ha mer information om nya Battlefield. Nu har EA och DICE gått ut med ett meddelande till Battlefield-communityn.

Just nu håller vi på med daglig speltestning: vi finputsar, balanserar och skapar det bästa Battlefield-spelet vi kan. Jag kan berätta att det är ett djärvt steg. Det har allt vi älskar med Battlefield – och tar allt till nästa nivå. Episk skala. Storskalig militär krigföring. Galna, oväntade ögonblick. Spelförändrande förstörelse. Enorma strider, fyllda med fler spelare och mer kaos än någonsin tidigare. Allt får liv genom kraften hos nästa generations konsoler och PC-datorer.

Där hintar de nämligen om både fler spelare och något som fastnade för mig är att det endast nämner nästa generations konsoler och PC, inte last gen.


De berättar även att ett nytt spel rullas ut under 2022 och det blir då till smartphones och surfplattor. Där nämns även att detta är ett helt fristående spel, det har ingenting med det nya Battlefield att göra.

Hur som helst så verkar det som att de har fullt upp och en gissning är att vi får se mer om nya Battlefield på E3 som startar 12 juni och fortsätter fram till 15 juni.

Lämna en kommentar